Τον Οκτώβριο σε υβριδική μορφή η Anuga 2021

Τον Οκτώβριο σε υβριδική μορφή η Anuga 2021
Διεθνή

11 Ιανουαρίου 2021

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για τρόφιμα και ποτά, η Anuga που πραγματοποιείται στην Κολωνία, αποκτά υβριδική μορφή για ενίσχυση της φυσικής πλατφόρμας της.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, δέκα μήνες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, έχουν ήδη καταγραφεί πολύ καλά στοιχεία εγγραφής για την επερχόμενη έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2021.

Μετά τη λήξη της πρώιμης φάσης εγγραφής, έχει ήδη καταγραφεί παρόμοιος αριθμός κρατήσεων παρόμοιος της προηγούμενης έκθεσης. Το νέο μοντέλο "10 εμπορικές εκθέσεις κάτω από μια στέγη", αποδεικνύεται επιτυχημένο, αφού για τις οκτώ από τις δέκα εμπορικές εκθέσεις έχουν ληφθεί περισσότερες αιτήσεις από αυτές που μπορούν να φιλοξενηθούν στις διαθέσιμες επιφάνειες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνολικά, εκθέτες από 83 χώρες έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής, ενώ η νέα, υβριδική μορφή, θα ενισχύσει επιπλέον τη φυσική έκθεση με το ψηφιακό concept Anuga @ home, εξασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να ανταλλάσσουν ιδέες ζωντανά στην Κολωνία ή απομακρυσμένα, μέσω της πλατφόρμας.

Δείτε περισσότερα στο www.anuga.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!