Νέα Ημερομηνία: Light + Building Autumn Edition 2022

Νέα Ημερομηνία: Light + Building Autumn Edition 2022
Διεθνή

14 Ιανουαρίου 2022

Καθώς η κατάσταση της πανδημίας εξακολουθεί να εξελίσσεται πολύ δυναμικά, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης αναβάλλει την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων για το φθινόπωρο του 2022. Τον περασμένο Δεκέμβρη, εντατικές συζητήσεις με πελάτες και συνεργάτες οδήγησαν στην αναζήτηση εναλλακτικών από την αρχική ημερομηνία το Μάρτιο. Τώρα η νέα ημερομηνία έχει οριστεί: η Light+Building Autumn Edition θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη στον Μάιν από 2 έως 6 Οκτωβρίου 2022.

"Λάβαμε πολύ σοβαρά υπόψιν τις ανησυχίες των συνεργατών μας και φυσικά σταθμίσαμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τους κινδύνους. Όπως ανακοινώσαμε το Δεκέμβριο, εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές για νέα ημερομηνία. Ευτυχώς, καταφέραμε να βρούμε μια ελκυστική ημερομηνία το φθινόπωρο μέσω εσωτερικού επαναπρογραμματισμού για τη Light+Building. Αυτό σημαίνει ότι η προοπτική μια ισχυρής, διεθνούς κλαδικής διοργάνωσης παραμένει", εξηγεί ο κος Wolfgang Marzin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκθεσιακού Οργανισμού Φρανκφούρτης. Τον περασμένο Δεκέμβρη, το υψηλό ποσοστό κρουσμάτων στη Γερμανία και η παγκόσμια εμφάνιση της Omicron με τους επιπλέον περιορισμούς που ακολούθησαν, είχαν ήδη επιφέρει αβεβαιότητα στον τομέα τεχνολογίας φωτισμού, κτιρίων κι ασφάλειας.

Light + Building Autumn Edition τον Οκτώβριο 2022

Η Light + Building αποτελεί το σημαντικότερο διεθνές κλαδικό σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, εμπόρους και σχεδιαστές. Ως πλατφόρμα καινοτομιών και παρουσίασης της παγκόσμιας κλαδικής αγοράς, αποτελεί επίσης εγγυητή για επιχειρηματική δραστηριότητα, νέες επαφές κι ανταλλαγή γνώσεων. Με τον ολιστικό προσανατολισμό της, επικεντρώνεται σε επίκαιρα θέματα που συμβάλλουν σε θέματα βιωσιμότητας.

Για την Light + Building Autumn Edition, το υβριδικό concept παραμένει. Εκτός από το διεθνές κλαδικό σημείο συνάντησης στη Φρανκφούρτη, η συμμετοχή είναι δυνατή μέσω της πλατφόρμας Light + Building Digital Extension. Στο Εκθεσιακό Κέντρο από 2 έως 6 Οκτωβρίου 2022, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν μια μοναδική γκάμα προϊόντων για ολοκληρωμένη κτιριακό σχεδιασμό. Όλα τα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας είναι συγκεντρωμένα εδώ: από σχεδιασμό φωτιστικών και τεχνολογία φωτισμού, αυτοματισμό ασφάλειας και κτιρίων έως και συστήματα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, έξυπνη διαχείριση ενέργειας και προμηθευτές υποδομών ηλεκτρικής φόρτισης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!