Η Berlin Photo Week διοργανώνεται "μαζί" με την IFA 2021

Η Berlin Photo Week διοργανώνεται "μαζί" με την IFA 2021
Διεθνή

2 Μαρτίου 2021

Ο εκθεσιακός οργανισμός Messe Berlin συνεργάζεται με το Berlin Photo Week, σε μια μοναδική και καινοτόμο μορφή εκδήλωσης για τους λάτρεις του imaging. Με αυτήν τη συνεργασία, η IFA Berlin επεκτείνει την κατηγορία των προϊόντων που φιλοξενεί στην κατηγορία της απεικόνισης. Η ιδέα της διοργάνωσης δύο "συναφών" εκδηλώσεων, τη μία μετά την άλλη, προσφέρει σε εκθέτες και επισκέπτες προστιθέμενη αξία.

Ουσιαστικά, η Berlin Photo Week θα είναι το "προοίμιο" της IFA 2021 και θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στο ARENA BERLIN, ενώ η IFA Berlin θα ανοίξει τις πύλες της όπως πάντα στους εκθεσιακούς χώρους, από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Η χρονική επικάλυψη επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επωφεληθούν από την επίσκεψη και στις δύο εκδηλώσεις.

Οι δύο εκδηλώσεις συνδυάζουν δημιουργικότητα, καλλιτέχνες, επαγγελματίες στο χώρο της απεικόνισης, λάτρεις τους imaging και της τεχνολογίας, διασημότητες, μέσα παγκόσμιας εμβέλιας, κορυφαία brands στους τομείς της απεικόνισης και των καταναλωτικών τεχνολογικών προϊόντων.

Στο κοινό της Berlin Photo Week θα δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψει πολυάριθμες εκθέσεις, ενδιαφέρουσες συνομιλίες και συζητήσεις σχετικά με τη σύγχρονη φωτογραφία, καθώς και το FUNPLACE, όπου κορυφαίες μάρκες όπως η Panasonic, η Leica και η WhiteWall θα προσφέρουν διαδραστικές εμπειρίες.

Δείτε περισσότερα στο www.berlinphotoweek.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!