Η 28η analytica στις 21 έως 24 Ιουνίου 2022

Η 28η analytica στις 21 έως 24 Ιουνίου 2022
Διεθνή

9 Μαρτίου 2022

Στις 21 - 24.06.2022 θα διεξαχθεί ψηφιακά η Διεθνής Κλαδική Έκθεση για τις εργαστηριακές αναλύσεις, τη βιοτεχνολογία, τη διαγνωστική και την τεχνολογία εργαστηρίου, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

H analytica γίνεται κάθε δύο χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και αποτελεί σημείο συγκέντρωσης των επαγγελματιών από τους τομείς αναλυτικής περιβάλλοντος, τροφίμων και βιομηχανίας βιοχημείας, βιοτεχνολογίας, τεχνολογίας γονιδίων, μορίων και κυττάρων, ιατρικής διαγνωστικής και φαρμακολογίας. Είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση/συνέδριο του είδους της στην Ευρώπη και αποτελεί κέντρο επαφών μεταξύ των επιστημόνων, βιομηχάνων και χρηστών.

Στην analytica 2018 συμμετείχαν 1.164 εταιρίες-εκθέτες από 49 χώρες και  ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στους 35.800.

Κάποια από τα εκθέματα της analytica είναι:
➢ Συσκευές και μέθοδοι αναλύσεων και διαγνωστικής
➢ Χημεία
➢ Χημικές ουσίες
➢ Αντιδραστήρια
➢ Συστήματα εργαστηριακής τεχνολογίας και έγγραφη τεκμηρίωση
➢ Παροχή Υπηρεσιών

Η έκθεση απευθύνεται σε: επιστήμονες, διδάσκοντες πανεπιστημίου, υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην έρευνα, στον υγειονομικό τομέα και στη βιομηχανία, ιατρικοτεχνικούς βοηθούς, χημικούς, χημικοτεχνικούς βοηθούς, φαρμακοποιούς, δημόσιες αρχές, χοντρεμπόριο φαρμακευτικών ουσιών.
Η analytica έχει δικαίως τον τίτλο της «Διεθνούς Έκθεσης», αφού λαμβάνει χώρα με μεγάλη επιτυχία σε τέσσερις διαφορετικές αγορές εκτός Γερμανίας.

Κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή μπορείτε να παραγγείλετε online στην ιστοσελίδα www.analytica.de.
Πληροφορίες στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 2106419037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310327733 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr.

Photo: Occupational Safety, Stefan Völke, asecos
© Messe München GmbH

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!