H glasstec μεταφέρεται για τον Σεπτέμβρη του 2022

H glasstec μεταφέρεται για τον Σεπτέμβρη του 2022
Διεθνή

12 Μαρτίου 2021

Η εμπορική έκθεση glasstec δε θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί φέτος τον Ιούνιο, λόγω της παρατεταμένης διάρκειας της πανδημίας και των συνεχιζόμενων μέτρων περιορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και των διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών.

Σε στενό συντονισμό με τις ενώσεις και τους συνεργάτες του, ο Messe Ντίσελντορφ ανακοίνωσε πως αποφάσισε να ακυρώσει τη glasstec που είχε προγραμματιστεί από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2021, μετά από προηγούμενη μετάθεσή της από το 2020.

Σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό, η επόμενη glasstec θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

«Η glasstec υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός για τη βιομηχανία γυαλιού, τους παραγωγούς μηχανημάτων και τους εξειδικευμένους τεχνίτες και συγκεντρώνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μία glasstec που θα διοργανωθεί το 2021, δυστυχώς, δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτήν την προσδοκία. Ο κλάδος της υαλουργίας έχει ήδη ξεκινήσει να ανακάμπτει και θα κάνει και πάλι τη glasstec ένα διεθνές φεστιβάλ για τη βιομηχανία γυαλιού το επόμενο έτος», δήλωσε ο Egbert Wenninger, Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής τής glasstec και Πρόεδρος του Φόρουμ Τεχνολογίας Γυαλιού της VDMA.

Για το 2022 οι διοργανωτές εργάζονται για να προσφέρουν μια υβριδική εμπειρία στους ενδιαφερόμενους, με σκοπό να επιτρέψουν την ψηφιακή συμμετοχή σε συνέδρια και την προβολή ειδικών τεχνικών επιδείξεων και σόου σε ζωντανή μετάδοση. Η glasstec 2022 θα ανοίξει τις εγγραφές για ενδιαφερόμενες εταιρείες τον ερχόμενο Ιούνιο.

Εικόνα: https://medianet.messe-duesseldorf.de

Δείτε περισσότερα στο www.glasstec-online.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!