Αναβλήθηκε η IFA για τον Σεπτέμβρη του 2022

Αναβλήθηκε η IFA για τον Σεπτέμβρη του 2022
Διεθνή

20 Μαΐου 2021

Οι διοργανωτές τής IFA Berlin, της κορυφαίας εκδήλωσης για καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές στην Ευρώπη, είχαν ανακοινώσει πριν ένα μήνα πως ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για μια πλήρη και πραγματική επιστροφή στις αίθουσες εκθέσεων.

Δυστυχώς, για το κοινό της τεχνολογίας, σε νεότερή τους ανακοίνωση, εχθές, ματαίωσαν τη φετινή διοργάνωση εξαιτίας "της νέας αβεβαιότητας που επικρατεί παγκοσμίως" εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, η απόφαση ελήφθη μετά από εκτενείς συνομιλίες με εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας και πολλούς ενδιαφερόμενους. Τελικά, πολλές μετρήσεις και δείκτες υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν κινούνται τόσο γρήγορα προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως αναμενόταν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι η εμφάνιση νέων παραλλαγών της COVID-19 στη Νότια Ασία και οι συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με την ταχύτητα των εμβολιαστικών προγραμάτων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το κλίμα αυξάνει την αβεβαιότητα για τις εταιρείες που είχαν δεσμευτεί ή ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση, καθώς και τα Μέσα ενημέρωσης και τους επισκέπτες.

Ένα άλλο ζήτημα που συνέβαλλε στην απόφαση, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι το γεγονός ότι ο Messe Berlin συνεχίζει να υποστηρίζει τη μάχη κατά της COVID-19, μετατρέποντας τμήματα του εκθεσιακού του χώρου σε κέντρο εμβολιασμού και σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης. Και τα δύο είναι πλέον πιθανό να απαιτηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το αρχικά αναμενόμενο.

Η IFA 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Εικόνα: © Messe Berlin GmbH

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!