48 ελληνικές εταιρείες έδωσαν το παρών στην Cosmoprof 2023

48 ελληνικές εταιρείες έδωσαν το παρών στην Cosmoprof 2023
Διεθνή

27 Μαρτίου 2023

Η 54η έκδοση της Cosmoprof Worldwide Bologna, η κορυφαία B2B εκδήλωση για τη βιομηχανία ομορφιάς, έφτασε στο τέλος της. Πάνω από 250.000 ενδιαφερόμενοι, από 153 χώρες, παρακολούθησαν την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα τελευταία νέα για τον κλάδο.

Ανάμεσα στους 2.984 εκθέτες από 64 χώρες, στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 48 ελληνικές εταιρείες από τον ευρύτερο κλάδο της ομορφιάς, της προσωπικής περιποίησης και των καλλυντικών.

Συγκεκριμένα, τη χώρα μας εκπροσώπησαν οι: Abacosm, Aloe+Colors, Anaplasis, Annie, Arriani Pharmaceuticals, Avgerinos Cosmetics, Bodyfarm Hellas, Bournas Medicals, Cleanway, Cream Team, Nilo, District Botanica, Elixir, Erre Due, Farcom, Farmeco, G. Agrapidakis & Co- MD Professionnel, Gamma Aromatics- Gamma Croma, Gavrilis Group, Glow Era, Imel, Korres, Kyana Hellas, Laloo Cosmetics, Lavish Care, Lovie Cosmetics, Magic Mike, Mavrogiannis-Madis, Mediterranean Cosmetics, Olive Spa, Pael, Pharmex, QS Professional, Qure Internationaol, Revoc Cosmetics, Sarantis Group, Septona, Simple Use Beauty, Smile, Somfis Professional Nails, Sostar, The Naxos Apothecary, Unique Nails, Veral, VABeauty-Βεζυρόπουλος Αθανάσιος, Wabi Beauty, Yellow Rose και Youth Lab.
 

«Αυτές τις μέρες, στα περίπτερα της Cosmoprof Worldwide Bologna 2023, εταιρείες, ειδικοί και φορείς ανέδειξαν τις διαφορετικές πτυχές και τις καινοτομίες του κλάδου της ομορφιάς, υπερτονίζοντας τον δυναμισμό του. Ο συνολικός τζίρος του τομέα των καλλυντικών στην Ιταλία έχει επιστρέψει πλήρως στα προ πανδημίας επίπεδα (13,3 δισεκατομμύρια ευρώ το 2022), υπερβαίνοντας τις τιμές του 2019 κατά 10,5% και με εκτιμήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη (+7,7% σε σύγκριση με το 2022) για το 2023» σχολίασε ο Benedetto Lavino, Πρόεδρος της Cosmetica Italia.

«Η Cosmoprof αποδείχθηκε για άλλη μια φορά μια εκδήλωση με διεθνή εμβέλεια και η ITA συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία φέρνοντας 152 αγοραστές από 50 χώρες», δήλωσε ο Matteo Zoppas, Πρόεδρος της ITA – Italian Trade Agency.

«Για εμάς η Cosmoprof δεν είναι τερματικός σταθμός, αλλά η αφετηρία: καθ' όλη τη διάρκεια του 2023 η ITA θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες της για τη διευκόλυνση περαιτέρω εμπορικών κόμβων για ιταλικές εξαγωγές στη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μαρόκο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι εξαγωγές είναι ζωτικής σημασίας για την Ιταλία. Περισσότερες εξαγωγικές εταιρείες σημαίνει μεγαλύτερη ανάπτυξη για τη χώρα. Ως ITA είμαστε έτοιμοι να σταθούμε δίπλα σε εταιρείες και στην υπηρεσία του ιταλικού συστήματος και της εξωτερικής οικονομικής και εμπορικής πολιτικής του έθνους μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cosmoprof Worldwide Bologna 2023, επισκεφθείτε το www.cosmoprof.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!