Η Wine Plus ετοιμάζει τον Χάρτη των Γεύσεων 2021

Η Wine Plus ετοιμάζει τον Χάρτη των Γεύσεων 2021
Άλλες εκδηλώσεις

20 Οκτωβρίου 2021

Η Wine Plus ετοιμάζει τον Χάρτη των Γεύσεων 2021, την σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας και καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Helexpo.

Από την πρώτη του διοργάνωση, το 2003, μέχρι σήμερα, ο Χάρτης των Γεύσεων έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ’ επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας.

Έτσι και φέτος, στη 18η διοργάνωσή του θα μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο μαγνήτη που θα συγκεντρώσει όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα γνωστά οινοποιεία της χώρας αλλά και πολλά νεότερα, έως και πρωτοεμφανιζόμενα, εκπροσωπώντας όλες τις αμπελουργικές περιοχές της χώρας. Περισσότεροι από 120 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, καθώς και εισαγωγείς/διανομείς οίνων, υλικών οινοποίησης, συσκευασίας, asseccoirs κλπ. θα προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους επισκέπτες: καταναλωτές, πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε τη λίστα των συμμετεχόντων εδώ

Με ένα καταπληκτικά ευρύ φάσμα κρασιών και αποσταγμάτων προς γευστική δοκιμή, ξεκινώντας από τα φρέσκα της εσοδείας 2021, τις νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση και φτάνοντας έως τις αγαπημένες κορυφαίες ελληνικές και τις συναρπαστικές διεθνείς επιλογές, ο Χάρτης των Γεύσεων είναι το σημείο παρουσίασης των τελευταίων οινικών τάσεων.

Ο Χάρτης των Γεύσεων 2021 θα υλοποιηθεί σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου που ισχύει για τη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, προς αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με την επίδειξη του GreenPass.

Όπως σε κάθε της διοργάνωση, η Wine Plus δεσμεύεται να προσφέρει στους εκθέτες και το πλήθος των επισκεπτών του Χάρτη των Γεύσεων ποιότητα και ασφάλεια.

Ο Χάρτης των Γεύσεων πραγματοποιείται από τη Wine Plus με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, της ΔΕΘ-Helexpo, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!