Αναζήτηση

Image

Athens Half Marathon Expo 2021 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

marath
Κατηγορία
Εκθέσεις Ελλάδα
Dates
Τετάρτη, 8 Σεπτέμβριος 2021 - Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021
Τόπος
Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού - Πειραιώς 160, Αθήνα 118 54
Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Αθήνα

 

Το σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός, το οποίο κάθε χρόνο πλαισιώνει με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, έχει καθιερώσει έναν δικό του μοναδικό χαρακτήρα και μία ολότελα ξεχωριστή ταυτότητα, κερδίζοντας μαζική αναγνώριση ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι με την Athens Half Marathon Expo η εγχώρια αλλά και ευρωπαϊκή δρομική αθλητική αγορά έχει βρει έναν άξιο εμπορικό εκπρόσωπο, ο οποίος παρουσιάζεται μεγαλύτερος κάθε χρονιά και συγκεντρώνει τα βλέμματα των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου, των ισχυρότερων διεθνών εμπορικών αγοραστών καθώς και του πιο ενεργού και δυναμικού αγοραστικά κοινού στην Ελλάδα!

Η Athens Half Marathon Expo σηματοδοτεί τις εξελίξεις στον κλάδο του Αθλητισμoύ, του Fitness, της Διατροφής, της Υγείας και του Αθλητικού Τουρισμού αποτελώντας το σταθερό σημείο συνάντησης του πιο δυναμικού καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο του αθλητισμού και του fitness.

Οι επισκέπτες στην Athens Half Marathon Expo θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα νέα αθλητικά αλλά και δρομικά προϊόντα και υπηρεσίες μεγάλων διεθνών και ελληνικών εταιρειών.

 
 

Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!