Αναζήτηση

Image

33η Έκθεση Τουριστικών Ειδών 2022 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

touristikaexpo22
Κατηγορία
Εκθέσεις Ελλάδα
Dates
Παρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2022 - Κυριακή, 27 Φεβρουάριος 2022
Τόπος
Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκη 8, 2η Προβλήτα - Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Θεσσαλονίκη

Η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ με ιστορία 32 χρόνων ταξιδεύει για τρίτη χρονιά, το 2021 στη Θεσσαλονίκη! Μετά την Κρήτη, τη Ρόδο & την Κέρκυρα προστέθηκε ένας ακόμη σημαντικός σταθμός, η Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί το κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και έχει ανάγκη από μια επιτυχημένη διοργάνωση η οποία αφορά στον τουρισμό καθώς επίσης και από επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να προμηθεύσουν τα διάφορα καταστήματα των τουριστικών περιοχών αλλά και του κέντρου της πόλης. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ μπορούν να καλύψουν αυτήν την ανάγκη είναι εκείνες οι οποίες θα πραγματοποιήσουν νέες συνεργασίες με τουριστικά καταστήματα, μπουτίκ, σούπερ & μίνι μάρκετ και λοιπές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας.

Η επισκεψιμότητα της Έκθεσης το 2019 ήταν όχι μόνο απο τη Θεσσαλονίκη αλλά και απο τη Χαλκιδική, την Καβάλα, την Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, τη Θάσο, την Κατερίνη, τις Σέρρες, την Κομοτηνή, το Κιλκις και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας καθώς επίσης και τη Θεσσαλία. Επισκέπτες επίσης κατέφθασαν απο την Κρήτη, τις Κυκλαδες & τα Δωδεκάνησα. Η Alfa Expo φιλοξένησε εμπορικούς επισκέπτες απο τουριστικές περιοχές της Αλβανίας. Την Έκθεση τέλος επισκέφθηκαν και επιχειρήσεις απο την κεντρική Ευρώπη.

Ιδιαίτερα σημαντικό για την Alfa Expo είναι η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ της Θεσσαλονίκης να αποτελέσει το εμπορικό κέντρο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου της Βορείου Ελλάδος.

 
 

Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!